Захист курсових робіт у «Zoom-режимі»

24 травня 2022 року з використанням платформи Zoom відбувся захист комплексної курсової роботи з дисципліни «Методика навчання біології та основ здоров`я» студентів гр. СОБ-18-1 спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Захист курсових робіт приймала комісія у складі: доцент кафедри екології та біологічної освіти, кандидат біологічних наук Скрипник С.В. (керівник курсового проектування), професор кафедри екології та біологічної освіти, доктор педагогічних наук Білецька Г.А., доцент кафедри екології та біологічної освіти, кандидат технічних наук Єфремова О.О.

Студенти гр. СОБ-18-1 виконали курсові роботи на високому рівні із дотриманням усіх вимог щодо написання курсової роботи, деякі роботи рекомендовано до впровадження.

Студенти підготували змістовні доповіді із презентаціями за результатами власних досліджень, надали ґрунтовні відповіді на запитання членів комісії та інших учасників Zoom-конференції, чим продемонстрували гарне володіння матеріалом дослідження та дисципліни, вміння та навички у розв’язанні практичних завдань.

Щиро вітаємо студентів з успішним захистом курсових робіт!