СПІВПРАЦЯ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

26 травня 2022 року з ініціативи кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету відбулася зустріч здобувачів вищої освіти за спеціальністю 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) із заступником директора з навчально-виховної роботи Лісогринівецького ліцею, вчителем вищої категорії, вчителем біології Лисиченко Наталією Сергіївною.

Під час зустрічі були обговоренні такі питання: особливості організації освітнього процесу у Новій українській школі; вимоги до вчителя біології Нової української школи; можливості проходження різних видів практик у Лісогринівецькому ліцеї.
Наталія Сергіївна зазначила, що саме вчителю належить провідна роль у змінах сучасного освітнього простору. Вчитель Нової української школи повинен уміти створювати розвивальне освітнє середовище; успішно використовувати як традиційні, так і новітні методики й технології навчання; уміти комунікувати з усіма учасниками освітнього процесу; цінувати фізичне і моральне здоров’я учнів; бути ініціативним і прагнути до саморозвитку; знати свій предмет і фахово його викладати.

Щиро дякуємо Наталії Сергіївні за цікаву і змістову розповідь!