Ювілей Школи природничого напряму (м. Городок)

20.06.2024 свій 5-ти річний ювілей відзначила Школа природничого напряму м. Городка Хмельницької області, на який із вітаннями завітав доцент кафедри екології та біологічної освіти, к.пед.н. – Сергій СКРИПНИК.

Школа природничого напрямку – це інноваційний проєкт додаткової освіти у напрямку біотехнології, фармації, медицини та проєктної діяльності. Діє вона за підтримки громадської спілки «Центр інновацій «Сходи в майбутнє» та корпорації «Юрія-Фарм».

20 червня Школа відзначала свій перший ювілей. Соціальний проєкт громадської спілки Up_To_Future G-School (школа природничого напрямку «Городок») виступає першою ланкою у своєрідному ланцюзі Open space. Тут учнівська молодь набуває основ наукового мислення, встановлення і досягнення індивідуальних цілей, самовираження, ефективної взаємодії у проектних командах, побудові партнерських відносин та міжнародної комунікації. Дуже важливим є те, що теоретичні знання підкріплюються практичними навичками під час роботи в умовах сучасної лабораторії.

Кафедра екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету щиро вітає колектив Школи природничого напрямку із першим ювілеєм! Хай викладачі з наснагою дарують вірні знання учням, а кожен учень тут проявить свої таланти і здібності, хай у стінах школи панує атмосфера розуміння та злагоди! Бажаємо всім оптимізму і міцних сил, цілеспрямованості та цікавих відкриттів, взаємодопомоги і сміливих починань, плідного навчального процесу та веселого дозвілля. Процвітання, креативу, успіху та міцного здоров’я усім у мирній Україні!