Захист курсових робіт магістрів

20 червня 2024 року на кафедрі екології та біологічної освіти відбувся захист курсових робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) з дисципліни «Інформаційні та інноваційні технології навчання біології та основ здоров’я» (Викладач Сергій СКРИПНИК).

Курсові роботи приймала комісія у складі: Галина БІЛЕЦЬКА (професор кафедри, доктор педагогічних наук), Сергій СКРИПНИК (доцент кафедри, кандидат педагогічних наук) та керівник курсових робіт Олеся МАТЕЮК (доцент кафедри, кандидат педагогічних наук).

Під час захисту курсових робіт наші магістри продемонстрували глибоке розуміння основних понять теорії і методики природничої освіти, а також вміння визначати можливі проблеми та розробляти ефективні стратегії їх вирішення. Це свідчить про високий рівень знань та навичок, які вони отримали під час навчання, і про їх здатність застосовувати їх на практиці.

Захист курсових робіт став чудовою нагодою для здобувачів освіти – майбутніх учителів та вже сформованих педагогів – виступити перед аудиторією, щоб упевнено висловлювати свої думки та взаємодіяти зі слухачами. Ці навички є важливими для учителів, завдання яких – бути вмілими комунікаторами та наставниками у освітньому процесі.