Підписання Меморандуму про співпрацю між українським містом Городок та французьким містом Брі-Конт-Робер на базі G-museum

15 березня 2024 року представники Хмельницького національного університету, а саме: кафедри екології та біологічної освіти (Наталія МІРОНОВА – завідувач кафедри екології та біологічної освіти, професор кафедри, доктор сільськогосподарських наук, професор; Сергій СКРИПНИК – доцент кафедри, кандидат педагогічних наук); кафедри хімії та хімічної інженерії (Ольга ПАРАСКА – завідувач кафедри хімії та хімічної інженерії, доктор технічних наук, професор) були присутні при підписанні Меморандуму про співпрацю між українським містом Городок та французьким містом Брі-Конт-Робер на базі G-museum (Школи природничого напрямку і клубу імені Сергія Виноградського).

При зустрічі із власниками та дирекцією Школи природничого напрямку і клубу імені Сергія Виноградського були окреслені наукові вектори співпраці відповідного освітнього хабу із ХНУ.

Після підписання Меморандуму відбулось відкриття (в G-Museum (https://gmuseum.org.ua/)) виставки фотопроєкту «Нескорені-2022»: Ukrainian photo project». Проєкт не просто про красу української жінки. Це проєкт про силу духу, міць нації та її незламність. Немає нікого і нічого, досконалішого і могутнішого за українську жінку. Її ніколи не скорити. Втомлена, але нескорена!!!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!