ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ

27 листопада 2023 року на базі Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області відбулось виїзне заняття для здобувачів вищої освіти 4-го курсу спеціальності 101 Екологія у межах освітнього компоненту «Організація екологічного інспектування».

Начальник відділу інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області Оксана Миколаївна Преснякова ознайомила студентів зі структурою, основними завданнями та функціями Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

Метою лекційного заняття «Здійснення державного контролю за охороною та раціональним використанням водних ресурсів» було ознайомлення студентів з особливостями перевірки водоохоронної діяльності промислових об’єктів, екологічним контролем за впливом сільськогосподарських об’єктів на водні ресурси та основними порушеннями водного законодавства в Україні та Хмельницькій області.

Виїзне заняття стало пізнавальним і корисним для здобувачів освіти у контексті формування їх знань, розуміння та практичних навичок щодо майбутньої професійної діяльності.

Колектив кафедри та здобувачі освіти висловлюють щиру вдячність за змістову та цікаву лекцію пані Оксані Миколаївні. Сподіваємось на подальшу співпрацю!