ЗАЛУЧЕННЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ-ПРАКТИКІВ ДО АУДИТОРНИХ ЗАНЯТЬ

7 вересня 2021 року практичне заняття з дисципліни «Теорія і методика навчання біології та основ здоров’я» на тему «Засоби навчання біології та основ здоров’я. Методика складання дидактичних карток» із студентами, що здобувають вищу освіту за спеціальністю 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) на другому (магістерському) рівні вищої освіти, провела старший викладач кафедри теорії і методик природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Лілія Анатоліївна Мирна.

Під час практичного заняття Лілія Анатоліївна розповіла про можливості дидактичних карток під час навчання біології, наголосила на доцільності їх використання під час самостійної робот. Також Лілія Анатоліївна продемонструвала різні види дидактичних карток і висвітлила вимоги до їх складання. Заняття завершилося демонструванням розроблених студентами дидактичних карток.

Студенти та викладачі кафедри екології та біологічної освіти щиро вдячні Лілії Анатоліївні за цікаве і змістовне заняття.