Договір про творче співробітництво

5 квітня 2023 року між Хмельницьким національним університетом в особі ректора університету Сергія МАТЮХА та Регіональним офісом водних ресурсів у Хмельницькій області в особі начальника РОВР Наталії ГАЛКІНОЇ було підписано ДОГОВІР про творче співробітництво.
⠀⠀⠀ ⠀Договір забезпечить:

  • співробітництво сторін у науково-дослідній, навчально-методичній, організаційній, інформаційній діяльності;
  • участь сторін у спільній розробці наукових праць та проведенні сумісних науково-технічних робіт екологічного та біологічного спрямування;
  • обмін досвідом за результатами самостійно проведених досліджень;
  • наукове інформування та консультування;
  • консультування та науковий супровід проектних робіт в межах Хмельницької області;
  • обмін науково-технічною інформацією, публікації у періодичних виданнях спільних праць з тематики Договору;
  • проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення якості підготовки фахівців в галузі екології та біології.

⠀⠀⠀ ⠀В рамках дії договору розпочинається серія практичних/лабораторних та теоретичних занять на базі РОВР з дисциплін Гідрологія, Моніторинг довкілля та Основи проектування очисних споруд, які вивчають здобувачі освіти бакалаврського та магістерського рівнів спеціальності Екологія.
⠀⠀⠀ ⠀Також було укладено угоду на проведення практики студентів спеціальності 101 Екологія Хмельницького національного університету на базі Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області. Адже саме завдяки практиці відбувається закріплення теоретичних знань (отриманих за час навчання) та набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за спеціальністю.
⠀⠀⠀ ⠀Така сумісна робота закріпить нашу співпрацю з метою ефективного використання спільних можливостей щодо сприяння подальшому розвитку наукового та інноваційного потенціалу, охороні, збереження та відтворення водних ресурсів Хмельниччини.