ЗАЛУЧЕННЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ-ПРАКТИКІВ ДО АУДИТОРНИХ ЗАНЯТЬ

16 грудня 2021 року лекцію з навчальної дисципліни «Охорона біотичного і ландшафтного різноманіття» для студентів 3-го курсу, що здобувають вищу освіту за освітніми програмами Екологія і Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) провели співлектори – співробітники національних природних парків Хмельницької області: провідний фахівець з екологічної освіти НПП «Подільські Товтри» Ліщук Анастасія Василівна та старший науковий співробітник НПП «Мале Полісся» Кратасюк Наталія Вікторівна.

Студенти мали змогу ознайомитись з особливістю природних умов, функціонування національних природних парків, їх біотичним та ландшафтним різноманіттям, рослинами і тваринами, які занесені до Червоної книги України.

До лекції долучились й студенти 1-2 курсів, для яких знайомство з національними природними парками області стало підґрунтям для майбутніх польових практик на цих природно-заповідних територіях.
⠀⠀⠀ ⠀

Викладачі кафедри екології та біологічної освіти і студенти – учасники зустрічі щиро дякують Наталії Кратасюк та Анастасії Ліщук за цікаву і змістову лекцію!