День відкритих дверей 2022

13 травня 2022 р. відбувся День відкритих дверей кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету.

Он-лайн зустріч пройшла на платформі Zoom, яку відвідали близько 70 абітурієнтів.

Завідувачка кафедри екології та біологічної освіти Міронова Наталія Геннадіївна надала важливу інформацію про особливості вступу 2022 року та перелік спеціальностей Хмельницького національного університету.

Гаранти освітніх програмам «Екологія» (Єфремова Ольга Олексіївна) та «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)» (Скрипник Сергій Васильович) розповіли слухачам про актуальність представлених спеціальностей, сферу діяльності випускників та первинні посади.

Відсутність живого спілкування компенсували включення викладачів з сучасних аудиторій кафедри, в яких вони знайомили абітурієнтів з основними дисциплінами та формами навчального процесу спеціальностей.

Цікавинкою зустрічі стало включення Казімірової Людмили Павлівни з ботанічного саду ХНУ з невеличким екскурсом в історію його створення та онлайн прогулянкою!

Дякуємо усім, хто завітав на День відкритих дверей 2022 і чекаємо на ВАС у лавах студентів нашої дружної кафедральної родини!

А тим, хто не мав змоги потрапити на цей захід, нагадуємо про наші спеціальності!