Привітання першокурсникам!

Дорогі першокурсники!
Вітаємо вас у дружньому колективі студентів спеціальностей
«Екологія» та «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)»
Хмельницького національного університету!

31 серпня 2021 р. на стадіоні Хмельницького національного університету відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти ХНУ спеціальностей «Екологія» і «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)».

Студенти 1-го курсу «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)», завідувачка кафедри екології та біологічної освіти Наталія Геннадіївна Міронова та куратор Сергій Васильович Скрипник

Студенти 1-го курсу «Екологія», завідувачка кафедри екології та біологічної освіти Наталія Геннадіївна Міронова та куратор Людмила Павлівна Казімірова

Це хвилююча подія для першокурсників – перша зустріч, перші враження, перші приємні хвилювання довгоочікуваного і невгамовного студентського життя!
В аудиторіях кафедри екології та біологічної освіти відбулось урочисте вручення студентських квитків першокурсникам спеціальностей «Екологія» і  «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)». Куратори груп ознайомили студентів із особливостями організації навчального процесу, його змістовним наповненням.

Колектив кафедри екології та біологічної освіти
щиро вітає наших першокурсників!

Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в університеті буде успішним та приносить задоволення, нехай ви станете затребуваними спеціалістами, і найголовніше – хай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць!
Від усього серця бажаємо першокурсникам захоплюючої подорожі у світ знань, викладачам – оптимізму та здоров’я, а батькам – мудрості та терпіння!

Терпіння вам та наполегливості, енергії та натхнення, вдачі та успіхів!

Щасливих вам студентських років!